EGALISATIE

Concrete ®

Steeds meer projecten worden voorzien van de betere egalisatievloeren met een Concrete ® bescherming om de populaire industriële look te creëren.

 

DUOFORT heeft met de betere fabrikanten van cement goed in beeld wanneer een hoogwaardige egaline als zichtvloer gebruikt kan worden.

Basisbehandeling

Na het egaliseren door het vloerenbedrijf dient de nieuwe egalisatievloer gepolijst te worden. In principe dient dit te gebeuren door de egaliserende partij, maar kan ook worden uitgevoerd door de vloerspecialisten van DUOFORT.

 

Bescherming

Het aanbrengen van onze hoogwaardige primer Concrete ® en 2K-PU Concrete ® coating geeft de volgende voordelen:

 

1. Het is een permanente coating, waardoor regulier strippen wordt uitgesloten.

2. De uitstraling is mat (waardoor een industrieel uiterlijk blijft gewaarborgd).

3. Sterk (kan alleen verarmen door slijtage / mechanische beschadigingen).

4. Alcohol bestendig. De 2K PU Concrete ® heeft een unieke samenstelling, waardoor de levensduur verlengd wordt en de uitstraling aantoonbaar beter blijft.

Periodiek onderhoud

Door de beschermde egalisatievloer op te nemen in een periodiek onderhoudsplan wordt een basisbehandeling uitgesteld en blijft de egalisatievloer in de juiste conditie. Uiteraard kan DUOFORT zorgdragen voor de juiste onderhoudsmiddelen, machines en toebehoren zoals stoelbescherming.

 

DUOFORT wil graag samen met u een volledig plan opstellen om te alle tijden het maximale uit uw vloer te halen.

Onderhoudsadvies en training schoonmaakdienst

Maak gebruik van onze onderhoudsadviezen, die samen met gerenommeerde vloerfabrikanten bepaald zijn. Naast onze onderhoudsadviezen kunt u altijd gebruik maken van onze praktijktrainingen aan uw schoonmaakdienst, zodat de egalisatievloer langer ligt en er altijd goed en schoon uitziet.

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon