HOUTEN VLOEREN

Beleving, warmte, natuurlijk en uniek, de kenmerken van hout.

 

DUOFORT ambieert het vakmanschap van houten vloeren. Natuurlijk het onderhouden van houten vloeren, maar voor de vakhandel (projectinrichters | vloerenbedrijven | interieurbouw) ook de levering en installatie.

 

Een nieuwe, bestaande of beschadigde houten vloer, DUOFORT installeert of behandeld uw houten vloer zodat uw vloer uniek is.

Basisbehandeling

Ons onderhoudssysteem start altijd na installatie. Er kan gekozen worden uit de volgende opties, maar laat u vooral adviseren:

- Onderhoudsadvies

- Installatie reiniging

- Aanbrengen juiste bescherming

 

Bescherming

Indien het noodzakelijk is dat DUOFORT na de installatiereiniging een bescherming aanbrengt, of voor het renoveren van bestaande houten vloeren, kan er gekozen worden uit de volgende applicaties:

 

- Schuren, polijsten en (kleur)lakken 

- Schuren, polijsten en (kleur)oliën

Periodiek onderhoud
Door de houten vloer op te nemen in een periodiek onderhoudsplan wordt een basisbehandeling uitgesteld en de vloer blijft in de juiste conditie. Uiteraard kan DUOFORT zorgdragen voor de juiste onderhoudsmiddelen, machines en toebehoren zoals stoelbescherming. Onderstaand onze periodieke onderhoudsopties:

 

Machinaal reinigen en voorzien van polish

Machinaal reinigen en voorzien van onderhoudsolie

 

DUOFORT wil graag samen met u een volledig plan opstellen om te alle tijden het maximale uit uw houten vloer te halen.

Onderhoudsadvies en training schoonmaakdienst

Maak gebruik van onze onderhoudsadviezen, die samen met gerenommeerde vloerfabrikanten bepaald zijn. Naast onze onderhoudsadviezen kunt u altijd gebruik maken van onze praktijktrainingen aan uw schoonmaakdienst, zodat de houten vloer langer ligt en er altijd goed en schoon uitziet.

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon