Linoleum

Linoleum, grotendeels gemaakt van natuurlijke grondstoffen, milieuvriendelijk, slijtvast en zeer sterk.

 

Zoals bij elke andere vloer is het wel noodzakelijk dat het juiste onderhoud tijdig plaatsvindt, dagelijks en wekelijks door de schoonmaakmedewerkers, periodiek door de vloerspecialisten van DUOFORT.

 

Nieuw, bestaand of beschadigd linoleum, DUOFORT herstelt het linoleum volledig en stelt samen met u het juiste plan op.

Basis
behandeling

Een basisbehandeling van DUOFORT geldt voor bestaande linoleum vloeren die vervuild zijn, mechanische beschadigingen kennen en/of voorzien zijn van ouderwetse bescherming zoals polymeer, was e.d. 

De basisbehandeling houdt in dat vloerspecialisten van DUOFORT machinaal vervuiling, polymeer en wassen verwijderen zodat het linoleum voorzien kan worden van een permanente bescherming. Dit is de basis om de linoleum vloer op de juiste manier te onderhouden. 

DUOFORT kent de volgende permanente beschermingen voor linoleum:

Periodiek
onderhoud

Door het linoleum op te nemen in ons Vloer Zeker Abonnement wordt een basisbehandeling uitgesteld, werkt levensduur verlengend en het linoleum blijft in de juiste conditie.

 

Uiteraard kan DUOFORT zorgdragen voor de juiste onderhoudsmiddelen, machines en toebehoren zoals meubelbescherming

Advies & training

Maak gebruik van onze onderhoudsadviezen, die samen met de gerenommeerde vloerfabrikanten bepaald zijn.

 

Naast onze onderhoudsadviezen kunt u altijd gebruik maken van onze trainingen, cursussen en onderhoudsinstructies voor uw schoonmaakmedewerkers, zodat de levensduur van het linoleum aanzienlijk verlengd wordt en de uitstraling krijgt die het verdiend. 

missie22logo.png

Nieuw linoleum

Een nieuw linoleum beschermd af-fabriek kan direct worden opgenomen in een Vloer Zeker Abonnement. Desgewenst kan DUOFORT na installatie een opleveringsbehandeling uitvoeren inclusief onderhoudsinstructie.

Downloads
pdf-kopie-300x300.png
Aanbevolen onderhoudsproducten
Contact

Bonnetstraat 21 

6718 XN EDE

ma - vrij 08.30 - 17.00 uur

Socials
  • LinkedIn
  • Twitter
Links
Googlereview.png