NATUURSTEEN VLOEREN

Duurzaam, karakter, natuurlijk en uniek, de kenmerken van natuursteen vloeren.

 

Geen enkel deel van een natuursteen vloer zal hetzelfde zijn, dus uniek. Een natuurproduct die, mits deze juist geïnstalleerd is, levenslang ligt.

 

DUOFORT ambieert het vakmanschap van natuursteen vloeren. Natuurlijk het onderhouden van natuursteen vloeren, maar ook reparaties en aanhelingen behoren tot ons pakket.

 

Een nieuwe, bestaande of beschadigde natuursteen vloer, DUOFORT repareert of behandeld uw natuursteen vloer zodat deze uniek blijft.

Basisbehandeling

Ons onderhoudssysteem start altijd na installatie. Er kan gekozen worden uit de volgende opties, maar laat u vooral adviseren:

- Onderhoudsadvies

- Installatie reiniging

- Aanbrengen juiste bescherming of uitvoeren juiste behandeling

 

Bescherming

Indien het noodzakelijk is dat DUOFORT een bescherming aanbrengt, of voor het renoveren van NATUURSTEEN kan er gekozen worden uit de volgende behandelingen:

- Impregneren

- Slijpen/(diamant) polijsten

- Schuren/Zoeten

- Antislip behandeling

Periodiek onderhoud

Door natuursteen vloeren op te nemen in een periodiek onderhoudsplan wordt een basisbehandeling uitgesteld en blijft de natuursteen vloer in de juiste conditie. Uiteraard kan DUOFORT zorgdragen voor de juiste onderhoudsmiddelen, machines en toebehoren zoals stoelbescherming.

 

DUOFORT wil graag samen met u een volledig plan opstellen om te alle tijden het maximale uit uw natuursteen vloer te halen.

Onderhoudsadvies en training schoonmaakdienst

Maak gebruik van onze onderhoudsadviezen, die samen met gerenommeerde vloerfabrikanten bepaald zijn. Naast onze onderhoudsadviezen kunt u altijd gebruik maken van onze praktijktrainingen aan uw schoonmaakdienst, zodat de natuursteen vloer langer ligt en er altijd goed en schoon uitziet.

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon