Behandeling houten vloeren

20.06.2017

Het motto van DUOFORT luidt al jaren: Iedere vloer die ergens binnen in een pand ligt moeten wij kunnen onderhouden. Het behandelen van houten vloeren neemt een steeds grotere positie in binnen het dienstenpakket van DUOFORT. Wij hebben veel projecten in ons portfolio waar naast traditionele vloeren als tapijt, PVC en linoleum ook houten vloeren liggen. DUOFORT biedt als onderhoudsspecialist dus het complete pakket aan, zodat wij op gebied van vloeronderhoud de klant volledig kunnen ontzorgen.

 

Naast het periodiek onderhoud aan gelakte en geoliede vloeren kunnen wij ook de complete renovatie van houten vloeren uitvoeren. Dus volledig kaalschuren, reparaties uitvoeren en/of aanhelen, en opnieuw olie of lak aanbrengen. Wij hebben ons in de loop van jaren steeds meer ontwikkeld als specialist op dit gebied, niet in de laatste plaats omdat wij een goede relatie hebben met enkele fabrikanten van oliën en lakken. Hiervoor hebben wij ons machinepark recent uitgebreid met een UV Machine, die on-site (dus ter plekke) de lakken direct kan curen. Onder curen wordt verstaan een directe volledige uitharding op de werkvloer. Het grootste voordeel van deze werkwijze is dat direct nadat de lak is aangebracht en uitgehard de houten vloer weer belast kan worden. Geen verlies in uren voor de klant dus. De winkel kan gewoon weer open en de gangzones in bijvoorbeeld een verzorgingshuis kunnen direct na de werkzaamheden weer normaal belast worden. 

Voor informatie over deze werkzaamheden, maar natuurlijk ook voor informatie over ons dienstenpakket op gebied van houten vloeren, kunt u zich altijd wenden tot uw vaste contactpersoon bij DUOFORT. 

 

 

Please reload

Recente berichten

19.06.2020

20.05.2020

04.05.2020

10.04.2020

Please reload

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon