Gezond binnenklimaat door goed tapijtonderhoud

16.05.2017

 

Wist u dat tapijt kan bijdragen aan een gezond binnenklimaat? De pollen van het tapijt zorgen er namelijk voor dat allerlei soorten stof en allergenen zich in het tapijt nestelen. Bij het openen van deuren of bij tocht wordt dit dus niet weer de ruimte in gecirculeerd. Uiteraard moet het tapijt hiervoor in goede conditie zijn en dus niet vol met vuiligheid zitten of platgelopen zijn. Een aantal tips om dit te voorkomen:

 

- Tapijt stofzuigen met een huis- tuin-  en keukenstofzuiger is niet voldoende. Zorg er voor dat u een borstelstofzuiger heeft met cilindrisch draaiende borstels. Een voorbeeld van een professionele borstelstofzuiger vindt u bij ons op de webshop onder het kopje tapijt.

 

- Zorg ervoor dat vlekken snel verwijderd worden zodat het tapijt in goede conditie blijft verkeren. De meest voorkomende vlekken kunt u verwijderen met Spotter.

 

- Zorg voor een goed onderhoudsprogramma. Ons onderhoudsadvies voor tapijt kunt u hier vinden.

Please reload

Recente berichten

19.06.2020

20.05.2020

04.05.2020

10.04.2020

Please reload

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon