VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Reiniging meubelstoffen

20.06.2017

Is uw meubelstoffering vervuild? Ook hier kan DUOFORT een rol van betekenis in spelen. DUOFORT reinigt vrijwel alle soorten meubels met verschillende stofferingen, zoals bureaustoelen, fauteuils, bankstellen etc. Door intensief gebruik van meubels kan er enorm veel vuil, stofmijt, pollen of zelfs vet in de bekleding terecht komen. Door deze vervuiling te reinigen zien de meubels er niet alleen weer piekfijn uit maar bevorderd het ook het binnenklimaat. Door regelmatig het juiste onderhoud te plegen zal ook de levensduur van uw meubilering verlengd worden. Wilt u meer informatie over deze dienst of mogen wij u adviseren? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload