VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Aanstelling Elroy van Leeuwen

23.06.2017

Met trots kunnen wij melden dat Elroy van Leeuwen per 1 juni 2017 in dienst is gekomen bij DUOFORT. Elroy is in 2014 bij DUOFORT begonnen met werken bij DUOFORT via een traject van IW4. IW4 is een sociaal werkbedrijf waar mensen met een arbeidsbeperking onder begeleiding van IW4 en het werkbedrijf aan de slag kunnen.

Elroy heeft vanaf dag 1 bewezen dat hij, ondanks zijn beperking, meer dan een toegevoegde waarde is voor DUOFORT en dat hij zijn contract verdiend heeft.

Zijn tomeloze inzet en vrolijke karakter zorgen ervoor dat hij inmiddels een bekend gezicht is bij DUOFORT maar ook zeker bij onze klanten. Nooit een negatief woord van Elroy, altijd goede zin om de klus te klaren.

Wij hopen dat we Elroy nog vele jaren onze collega mogen noemen.

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload