ISO en VCA* traject DUOFORT

24.07.2017

Om onze diensten nog verder te professionaliseren en onze klanten nog beter van dienst te zijn, is DUOFORT begin 2017 een ISO 9001/14001/26001 en VCA* traject begonnen. Dit houdt in dat wij onze processen nog beter beschreven en ook op deze manier kunnen optimaliseren. De processen en structuren worden nu niet alleen intern nog duidelijker, maar ook de betrokkenheid van de medewerkers, werksfeer en verlaging van de werkdruk is hier een direct resultaat van. Bij ons staan de klant en onze medewerker namelijk centraal. Door naast ISO ook VCA* te laten certificeren houdt het in dat wij veilige werkomstandigheden creëren voor onze medewerkers. Inmiddels zijn wij al een eind op weg. De handboeken zijn geschreven en geïmplementeerd, de collega’s die nog niet VCA gecertificeerd waren hebben dat nu ook allemaal gehaald en de interne audit hebben wij ook met goed gevolg doorlopen. Het streven is om dit jaar nog volledig gecertificeerd te zijn. ISO en VCA zijn niet alleen certificaten die we graag willen behalen, maar zijn inmiddels al een onderdeel van ons DNA geworden. Wij geven hiermee als bedrijf een signaal naar klanten en medewerkers dat DUOFORT zich verder gaat professionaliseren en waar een ieder het gevoel heeft dat zijn belang altijd wordt gediend.
 

 

 

Please reload

Recente berichten

19.06.2020

20.05.2020

04.05.2020

10.04.2020

Please reload

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon