Linoleum weer in uitstekende conditie

27.10.2017

Deze linoleum vloer heeft niet het juiste onderhoud gehad. Een ophoping aan waslagen en het herhaaldelijk opblokken van deze vloer zorgt er voor dat de vervuilde vloer niet meer door de school zelf schoongemaakt kon worden. Aan DUOFORT is gevraagd om deze vloer weer in de juiste conditie te krijgen. De basisbehandeling bestaat uit het zwaar strippen van de waslagen, neutraliseren van de vloer en het aanbrengen van een nieuwe 2-laags polymeer. Deze 2-laags polymeer is voldoende om de vloer te beschermen en de komende jaren kan deze vloer periodiek onderhouden worden door middel van sprayend opblokken en eventueel aanbrengen van een nieuwe laag polymeer. Voor meer informatie over het onderhouden van linoleum kunt u op deze pagina terecht.

 

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten

19.06.2020

20.05.2020

04.05.2020

10.04.2020

Please reload

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon