UV-Onsite behandeling systeem

24.11.2017

DUOFORT, de specialistist in specialistisch vloeronderhoud en onderhoud aan raambekleding en meubelstoffen, presenteert de POLYURETHAAN UV HD COATING voor elastische vloeren. Tijd is geld, op steeds meer projecten is er gewoonweg niet de tijd om ontzorgende, beschermende en hoogwaardige coatings de benodigde droogtijd te geven. Met name in o.a. de zorg, ziekenhuizen, vliegvelden en retail moet een elastische vloer de volgende dag weer in gebruik genomen kunnen worden, maar de chemische en mechanische weerstand van de aangebrachte coating dient volledig te werken.
- Het is een permanente heavy duty coating, waardoor regulier strippen wordt uitgesloten en er bespaart wordt op onderhoudskosten. - De uitstraling is mat (waardoor een natuurlijk uiterlijk blijft gewaarborgd). - Zeer sterk (kan alleen verarmen door slijtage). - Alcohol bestendig en hoge bestendigheid tegen handdesinfectiemiddelen. - Antislip (R10 waarde) - Heft glansgraad verschillen in de vloer op. - Aantoonbaar minder vuilaanhechting. - Door on-site uitharding middels ons UV systeem, is na de applicatie de vloer direct beloopbaar, belastbaar, 100% uitgehard en beschikt deze direct over de volledige chemische en mechanische weerstand.

Heeft u nog vragen over deze dienst, bezoek ons op stand F31 in hal 1 op de vakbeurs facilitair in de Jaarbeurs in Utrecht op 24, 25 en 26 januari 2018 waar wij u uitgebreid een demonstratie kunnen geven.

 

 

Please reload

Recente berichten

19.06.2020

20.05.2020

04.05.2020

10.04.2020

Please reload

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon