De permanente (UV) coatings op linoleum door DUOFORT zijn duurzaam

04.04.2018

 

 

Als dé vloerspecialist willen we meer en meer duurzaam bezig zijn. Het hele DUOFORT team maakt samen met de juiste partners grote stappen om meer dan duurzaam te zijn.

 

Jaarlijks linoleum strippen, polymeren, jaarlijks linoleum topcoaten of met regelmaat linoleum sprayen? Het kan, maar zijn dat in alle gevallen de beste methodes met de beste resultaten? Is het duurzaam?

 

Bij intensieve vloerbehandelingen, waarbij spray, polish of polymeer van toepassing is, hebben we altijd te maken met veel afvalwater, residuen en uiteraard de ergernis dat ruimten leeggeruimd moeten worden.

 

Samen met fabrikanten kijkt DUOFORT al vele jaren naar betere, duurzamere oplossingen, waarvan onze 2 componenten PolyUrethaan HD coating al even een topper is. Nooit meer oude (was) lagen chemisch verwijderen, maar jarenlang genieten van de voordelen van een permanente bescherming.

 

De laatste twee jaar hebben we veel tijd en kennis gestoken in een permanente bescherming op linoleum, die na behandeling meteen beloopbaar is, maar ook 100% is uitgehard, onze PolyUrethaan HD UV coating.

 

Verschillende ziekenhuizen, scholen, musea, instellingen en retail leven op deze sterke permanente coating, die hetzelfde resultaat laat zien als een originele fabrieksfinish.

 

Laat één van onze accountmanagers uw linoleum of PVC vloer beoordelen, om zo ook weer een stukje duurzamer te worden, nu in vloeronderhoud.

Please reload

Recente berichten

19.06.2020

20.05.2020

04.05.2020

10.04.2020

Please reload

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon