ISO 9001:2015 / 14001:2015 / VCA**

04.04.2018

 

Onlangs is DUOFORT B.V. er in geslaagd maar liefst drie nieuwe certificeringen te behalen:

 

  • ISO 9001:2015

  • ISO 14001:2015

  • VCA**

 

Wij hebben deze, na behoorlijke inspanning, ontvangen voor het kwaliteitsmanagementsysteem dat wij hanteren en de wijze waarop deze door ons wordt toegepast. Al in 2017 zijn wij een nieuwe weg ingeslagen op het gebied van kwaliteit, ARBO en milieu. Om verschillende marktsegmenten beter te kunnen bedienen en te voldoen aan de veranderende vraag in onze markt, hebben wij een geheel nieuw kwaliteitssysteem opgezet. Vervolgens heeft C-Plus Certificeringen ons in februari jl. uitgebreid geaudit.

DUOFORT heeft deze ISO en VCA audits glansrijk doorstaan en is sinds eind februari 2018 dus de trotse bezitter van de officiële ISO- en VCA-certificaten. Daarmee voldoet DUOFORT aan de internationale eisen voor kwaliteitsmanagement. Door het behalen van deze certificeringen heeft DUOFORT nogmaals de bevestiging gekregen dat er op een goede manier invulling gegeven wordt aan kwaliteit, ARBO wetgeving en milieu aspecten.

Ons beleid is gebaseerd op kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit, zowel in onze diensten richting klanten als ook voor onze medewerkers. Deze ambitie is zichtbaar in ons steeds veranderende portfolio van diensten, de wijze waarop DUOFORT handelt en het feit dat wij onze prestaties bewaken en steeds verder willen verbeteren en uitbreiden. Dit met als doel om kwaliteit te waarborgen, een veilige werkplek voor onze collega’s en klanten te creëren en duurzame oplossingen te leveren.


Het beleid van DUOFORT is gebaseerd op:

  • Duurzame inzetbaarheid van medewerkers, materialen en middelen

  • Maximale klanttevredenheid en klantenbinding

  • Het creëren van een winstgevende organisatie waardoor continuïteit wordt gewaarborgd

  • Het bieden van een veilige en efficiënte werkomgeving

 

Ons kwaliteitssysteem volgens de ISO en VCA normen is de vertaling van onze kernwaarden in procesvorm. Onze processen zijn een leidraad voor hoe wij als organisatie te werk gaan.

Deze hebben als doel risico’s in kaart te brengen en deze daarmee vervolgens te verkleinen.

Niet alleen risico’s voor onze klanten, die geleverd willen krijgen waar zij om gevraagd hebben, maar ook voor onze medewerkers, die hun werk zo efficiënt mogelijk moeten kunnen uitvoeren. Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn en blijven belangrijke kernwaarden voor DUOFORT: een klant moet op ons kunnen rekenen! En datzelfde geldt uiteraard ook voor collega’s onderling.

Please reload

Recente berichten

19.06.2020

20.05.2020

04.05.2020

10.04.2020

Please reload

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon