Vakbeurs Facilitair 2018

04.04.2018

Vakbeurs Facilitair in Utrecht, de beurs die volledig in het teken staat van alles wat met facilitair management te maken heeft. De beurs waarop DUOFORT vanzelfsprekend niet mag ontbreken en dus waren we van 24 tot en met 26 januari dit jaar ook weer één van de deelnemers/exposanten.


Tienduizenden professionals wisten gedurende deze drie dagen hun weg te vinden naar de Jaarbeurs en ook DUOFORT mocht zich verheugen over voldoende belangstelling voor datgene waar DUOFORT zo goed in is, het specialistische vloeronderhoud.


Verliep de eerste beursdag enigszins rustig voor alle standhouders, de twee overige dagen was het regelmatig een drukte van belang op de stands. Zo ook bij ons. Bekende relaties, die even een hand kwamen schudden, een kop koffie of ander drankje namen en bij wilden praten. Maar vooral ook bezoekers, die ons met een gerichte vraag c.q. specifiek probleem hadden opgezocht. Op de stand was alles aanwezig om belangstellenden te laten zien wat DUOFORT zoal in huis heeft om ervoor te zorgen dat vloeren die er werkelijk ‘niet meer uitzien’ weer als nieuw worden. Vaak werd verrast gereageerd op het feit dat DUOFORT duidelijk zeer interessante mogelijkheden biedt voor het onderhoud van alle soorten vloeren. Ook was er veel belangstelling voor de polyurethaan UV HD coating voor elastische vloeren. Dit is een niet helemaal nieuwe, maar toch nog steeds zeer innovatieve behandeling, waardoor een vloer zeer snel weer in gebruik genomen kan worden. 


Met grote regelmaat bleven beursbezoekers staan voor de bedrijfsfilm, die de hele dag onafgebroken draaide. Er werd advies gevraagd en de standbemanning probeerde er voor te zorgen dat men met een zeer goed gevoel over de mogelijkheden van DUOFORT de stand weer verliet.
Een prettige bijkomstigheid bleek

 

het dat onze goede relatie Forbo Flooring tijdens de beurs onze overbuurman was. Ook gedurende deze dagen was er sprake van een optimale samenwerking. Indien nodig konden wij bezoekers direct naar elkaar doorverwijzen.
Nieuwe, waardevolle contacten werden gelegd en deze worden momenteel zorgvuldig vervolgd. Wij verwachten dan ook dat deelname aan deze beurs wederom zeer nuttig en zinvol blijkt te zijn geweest.

Please reload

Recente berichten

19.06.2020

20.05.2020

04.05.2020

10.04.2020

Please reload

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon