Verbouwing magazijn DUOFORT

04.07.2018

 

De noodzaak om een groter magazijn te hebben viel mooi samen met het vertrek van onze buurman. Het plan om aan de achterzijde van ons magazijn een muur te verwijderen en daar de doorgang naar het andere pand te maken bleek het beste voor het efficiënt indelen van het nieuwe magazijn.

De aannemer heeft de opening gecreëerd en gezorgd dat dit netjes afgewerkt werd met het maken van een koof rondom. Er is een nieuwe wand geplaatst zodat we meer stellingen kwijt kunnen in ons magazijn. Dit is noodzakelijk doordat de dienstverlening van DUOFORT uitgebreid is en hier is simpelweg meer voorraad voor nodig.

 

De vloer is eerst opgeschuurd en gereinigd zodat we er zeker van zijn dat de vloer ontvet is en dat de primer goed gaat hechten. De gekleurde primer is aangebracht, zodat er een goede basis is voor de kleurcoating. Daarna is er een 2 componenten epoxy kleurcoating aangebracht zodat deze vloer zwaar te belasten is, maar ook een mooie uitstraling heeft.

Het magazijn is volledig opnieuw ingericht, 3 nieuwe palletstellingen en een aantal nieuwe werkbanken zijn geplaatst. Wij zijn trots op deze uitbreiding en wij nodigen u van harte uit om ons nieuwe magazijn te komen bewonderen.

 

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten

21.08.2018

Please reload