Rijksschoonmaakorganisatie gunt DUOFORT eerste plek in aanbesteding specialistisch vloeronderhoud

31.08.2018

 

Vanzelfsprekend zijn wij ontzettend trots op álle projecten die wij als DUOFORT mogen uitvoeren voor onze klanten. Maar heel soms komt er een project op ons pad, waarvan we van trots stiekem een klein beetje ‘naast onze schoenen gaan lopen’.


Begin juli jl. liet de Rijksschoonmaakorganisatie ons weten, dat DUOFORT als eerste is geëindigd in het aanbestedingsproject “Specialistisch Vloeronderhoud RSO”. Dit betekent concreet dat DUOFORT vanaf 1 september a.s. verantwoordelijk wordt voor het specialistische vloeronderhoud in alle overheidsgebouwen in Middenoost- en Noordwest-Nederland.

 

Hieronder vallen gebouwen van o.a. Belastingdienst, Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministeries van Economische Zaken en Defensie, Raad voor Kinderbescherming, etc.  Een prachtige opsteker voor DUOFORT en een project waar we graag met al onze mogelijkheden onze schouders onder zullen gaan zetten. Wij zijn er trots op dat wij de Rijksschoonmaakorganisatie er van hebben kunnen overtuigen dat DUOFORT voor hen dé partij is op dit gebied. Het specialistische vloeronderhoud in hun gebouwen en de medewerkers van de RSO zijn de komende jaren bij ons in zeer goede handen. Wij zijn DUOFORT!

 

Please reload

Recente berichten

19.06.2020

20.05.2020

04.05.2020

10.04.2020

Please reload

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon