Die Port van Cleve

19.02.2019

Direct bij binnenkomst wordt de rijke historie van “Die Port” tentoongesteld op de muur in de entree. Hotelmanager  Herwin Otten vertelt bevlogen over de geschiedenis van het hotel, dat in 1868 begonnen is als bierhuis door een samenwerking tussen de gebroeders Hulscher en de heer Gerard Adriaan Heineken. In het later geopende eethuis werd van meet af aan begonnen met het nummeren van de biefstukken die verkocht werden. Inmiddels zijn er miljoenen biefstukken verkocht en gaat de nummering nog altijd door.

 

DUOFORT is trots om de vloeren en het meubilair van dit historische en mooie hotel te mogen onderhouden. Herwin noemt het  goede contact, de planning die altijd wordt nagekomen en de vriendelijke en behulpzame uitvoerders als belangrijke redenen dat hotel  “Die Port van Cleve” al jarenlang gebruik maakt van de dienstverlening van Duofort. Als het aan ons ligt komen wij hier de komende jaren ook weer over de vloer!

 

Please reload

Recente berichten

19.06.2020

20.05.2020

04.05.2020

10.04.2020

Please reload

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon