2KPU behandeling op linoleum

12.03.2019

Soms zeggen beelden meer dan woorden.

 

Dit bestaande Artoleum is afgelopen zomer behandeld door 2 partijen. Één zijde is door DUOFORT gestript, geneutraliseerd, gematteerd en voorzien van onze permanente 2K PolyUrethaan HD coating, de andere zijde is door een andere partij voorzien van een traditionele polymeer.

 

Bijna een half jaar later ziet de 2KPU HD coating behandelde ruimte er fantastisch uit. Deze vloer zal de komende jaren geen basisbehandeling nodig hebben en is het dagelijks onderhoud zeer eenvoudig doordat de PU coating vuilafstotend werkt. 

 

De gepolymeerde behandelde ruimte is zeer vervuild en heeft een nieuwe basisbehandeling nodig om het Artoleum weer de juiste uitstraling te geven. 

 

Duurzaamheid ten voeten uit, #WIJZIJNDUOFORT

 

 

Please reload

Recente berichten

19.06.2020

20.05.2020

04.05.2020

10.04.2020

Please reload

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon