top of page

Houten vloeren | Leveren en installeren

Met ruim 20 jaar ervaring en samenwerking met de toonaangevende projectinrichters werken wij voor overheid, hotels, horeca, retail, culturele instellingen en andere eindgebruikers waar intensief gebruik wordt gemaakt van houten vloeren.

Om projecten vlekkeloos te laten verlopen werken wij met eigen gediplomeerde parketteurs zodat wij in staat zijn grote projecten volledig in eigen beheer te kunnen uitvoeren. Hiermee zijn we flexibel en bent u verzekerd van de kwaliteit die u van DUOFORT gewend bent.

Hout 2.png
Levering & installatie 

DUOFORT is erkend leverancier en installateur van alle soorten houten vloeren. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten, die wij betrekken van gerenommeerde fabrikanten.

Uiteraard bieden wij een compleet pakket aan randafwerking, convectorroosters en profielen. DUOFORT voert deze werkzaamheden uitsluitend uit voor
de vakhandel zoals vloerenbedrijven, projectinrichters en interieurbouwers.

Doordat DUOFORT jarenlange ervaring in het installeren van houten vloeren heeft bent u verzekert van professionele topkwaliteit. Een professioneel gelegde houten vloer in combinatie met de juiste afwerking en het juiste onderhoud zorgt ervoor dat houten vloeren decennia mee kunnen gaan.

Bij het berekenen van de kosten voor het installeren en afwerken van een houten vloer kijken we naar het oppervlakte van de te leggen houten vloer en de toepassing. DUOFORT levert een breed assortiment parket. 

Omdat de prijs voor hout sterk fluctueert zijn prijzen altijd op aanvraag. Houten vloeren worden uitsluitend geïnstalleerd voor de vakhandel / projectinrichting. 
 

bottom of page