• LinkedIn
  • Twitter

PROJECTEN

& BLOGS.

Wist u dat schoon tapijt bijdraagd aan een gezond binnenklimaat? De pollen van het tapijt zorgen er namelijk voor dat allerlei soorten stof en allergenen zich in het tapijt nestelen.

Bij het openen van deuren of bij tocht wordt dit dus niet weer de ruimte in gecirculeerd. Uiteraard moet het tapijt hiervoor in goede conditie zijn en dus niet vol met vuiligheid zitten of platgelopen zijn. Een aantal tips om dit te voorkomen: » Tapijt stofzuigen met een huis- tuin- en keukenstofzuiger is niet voldoende. Zorg er voor dat u een borstelstofzuiger heeft met cilindrisch draaiende borstels. Een voorbeeld van een professionele borstelstofzuiger vindt u hier. » Zorg ervoor dat vlekken snel verwijderd worden zodat het tapijt in goede conditie blijft. De meest voorkomende vlekken kunt u verwijderen met Spotter en Duospray. » Zorg voor een goed onderhoudsplan. Ons onderhoudsadvies voor tapijt kunt u hier vinden.


» Uw tapijt kan vuilwerend geïmpregneerd worden. Hierdoor is vervuiling en stof gemakkelijker te verwijderen door middel van reguliere schoonmaak. Deze behandeling kan gedaan worden na het machinaal reinigen van het tapijt.


DUOFORT reinigt vrijwel alle soorten meubels met verschillende stofferingen, zoals bureaustoelen, fauteuils en bankstellen.


Door intensief gebruik van meubels kan er enorm veel vuil, stofmijt, pollen of zelfs vet in de bekleding terecht komen. Ook het uiterlijk van meubels kan enorm veranderen door vervuiling.


Plaatselijke vlekverwijdering is vaak mogelijk, echter is de kans op "schone vlekken" aanwezig. Schone vlekken zijn gereinigde plekken/oppervlakken die schoner zijn dan de rest van het meubilair waarin geen vlekken hebben gezeten maar waar wel gewone vervuiling aanwezig was. Daarom adviseren wij vrijwel altijd een gehele behandeling uit te voeren.

Door meubels te reinigen zien ze er niet alleen weer piekfijn uit maar bevorderd het ook het binnenklimaat. Door regelmatig het juiste onderhoud te plegen zal ook de levensduur van uw meubilair verlengd worden.


Wilt u meer informatie over deze dienst of mogen wij u adviseren? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.


» Soms is een vloer niet meer te redden. In dit geval waren er teveel beschadigingen door de toplaag van deze sportvloer gekomen.


Vervangen van een sportvloer is vaak prijzig en tijdrovend. Daarom zijn wij ingeschakeld om deze vloer een tweede leven te geven door de vloer te kleurcoaten.


Wij leveren kleurcoatings van hoge kwaliteit. Door het sterke materiaal dat we gebruiken kan deze vloer nog jarenlang mee. De belijning wordt met precisie aangebracht naar de wensen van de klant.


Meer weten over deze dienst? Contact


Contact

Bonnetstraat 21 

6718 XN EDE

ma - vrij 08.30 - 17.00 uur

Socials
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube
Links
Googlereview.png