IMG_0027.jpg

DUOFORT PROJECT CENTRE

Eén van de middelen die DUOFORT biedt is een training/cursus voor schoonmaakmedewerkers, facilitair managers, vloerfabrikanten en projectinrichters. Onze ervaring is dat er door te geringe kennis bij deze functies veel mis gaat in het dagelijks, wekelijks en periodiek vloeronderhoud.

 

Door onze trainingen en cursussen worden de medewerkers geschoold en op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen, tips & tricks.  

Schoonmaak

Projectinrichters / vloerfabrikanten

Facilitair managers

Wij zien vaak dat problemen qua vloeronderhoud liggen bij gebrek aan opleiding/kennis en zeker niet bij de bereidheid van de schoonmaakmedewerkers. 

Tijdens onze training/cursus vloeronderhoud maken ze kennis met de juiste methoden en middelen, dat zorgt voor een efficiënte manier van werken, tijd oplevert en zorgt voor een frisse en positieve blik. 

Projectinrichters en vloerfabrikanten weten goed hoe zij vloeren in de markt brengen, ze doen dit immers al zolang ze bestaan. 

Vaak zien we dat eindgebruikers vragen hebben over het onderhoud dat bij de betreffende vloer hoort waarop niet altijd een passend antwoord gegeven kan worden.  

Door middel van onze training wordt er gewerkt aan kennis en het advies dat zij kunnen geven. 

De facilitair manager is één van de belangrijkste schakels tussen schoonmaakbedrijf, projectinrichter, vloerfabrikant en DUOFORT. 

Het is belangrijk dat de facilitair manager altijd op de hoogte is van de laatste en duurzaamste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaak en vloeronderhoud. 

Door middel van onze training wordt gewerkt aan die kennis voor elke facilitair manager.

We ontvangen u graag

Emailing
Contact

Bonnetstraat 21 

6718 XN EDE

ma - vrij 08.30 - 17.00 uur

Socials
  • LinkedIn
  • Twitter
Links
Googlereview.png