top of page
Meeting
Logo Vloer Zeker Abonnement.jpg

Vloer Zeker is het concept van DUOFORT dat zorgt draagt voor het juiste op maat gemaakte periodiek onderhoud aan diverse vloeren.

 

Met het Vloer Zeker Abonnement bent u verzekerd van goed vloeronderhoud tegen duidelijke voorwaarden. 

Fases en opties

VZA vanaf oplevering

Tegen de tijd dat een nieuw project opgeleverd gaat worden of dat renovatie van bestaande vloeren de wens is, maken we graag een afspraak voor schouwing, opties en adviseren we in welke fases het (periodiek) onderhoud dient plaats te vinden.

 

Van belang is genoemde schouwing met opvolgend een gesprek met de opdrachtgever, de facilitair manager, het schoonmaakbedrijf en DUOFORT, om het juiste advies voor de komende jaren zeker te stellen.

Ruimte staten, soort meubilair, overige type vloeren, advisering werkprogramma schoonmaakbedrijf, calamiteitenservice, wisselen eventuele tapijttegels en training schoonmaakbedrijf zijn slechts enkele belangrijke onderwerpen. 

modern Office
Coffee
Start VZA

Nu is het tijd te starten met het Vloer Zeker Abonnement, de zekerheid voor elke vloer. Het Vloer Zeker Abonnement biedt zekerheid voor de komende jaren met kosten die vooraf helemaal duidelijk zijn.

Training en Productkennis

Naast onze onderhoudsadviezen kunt u altijd gebruik maken van onze trainingen, cursussen en onderhoudsinstructies voor uw schoonmaakmedewerkers, zodat de levensduur van het linoleum aanzienlijk verlengd wordt en de uitstraling krijgt die het verdiend. 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met één van onze accountmanagers? Zij drinken graag een bakje koffie om het met u te hebben over de mogelijkheden en de voordelen die het Vloer Zeker Abonnement biedt.

bottom of page