ENTREEZONE

Basisbehandeling

Als een van de bepalende spelers in vloeronderhoud hebben wij de juiste reinigingssystemen in huis. Elke methode is tapijtvriendelijk en wordt door onze gecertificeerde vloerspecialisten uitgevoerd.

Om de entreezone weer in een representatieve staat te krijgen, wordt er eerst  gekeken naar het type, de kleur, de leeftijd van de entreezone en naar het onderhoudsvoorschrift van de tapijtfabrikant.

De door ons toegepaste milieuvriendelijke reinigingsmiddelen laten geen residuen achter, hetgeen hervervuiling voorkomt.

Op bestaande entreezones dient altijd eerst een basisbehandeling plaats te vinden.

Na deze basisbehandeling onderhouden de vloerspecialisten van DUOFORT graag de entreezones periodiek middels het Service Abonnement Entreezones 

Periodiek onderhoud

Door de entreezone(s) op te nemen in een Service Abonnement Entreezones wordt een basisbehandeling uitgesteld, werkt levensduur verlengend en blijft de entreezone in de juiste conditie.

DUOFORT beschikt over dé methode voor periodiek onderhoud, encapsulation. Vuil wordt middels kristallen ingekapseld, vervolgens worden deze kristallen cilindrisch eruit geborsteld en opgevangen in renovatorbakjes.

 

De frequentie dient goed afgestemd te worden op het gebruik om de functie van de entreezone in stand te houden.

 

Uiteraard kan DUOFORT zorgdragen voor de juiste onderhoudsmiddelen, (borstel)stofzuigers en toebehoren.
 

Entreezone

Om een entreezone in een representatieve en functionele staat te houden, wordt er gekeken naar het type, de kleur, de staat van de schoonloopzone en naar het onderhoudsvoorschrift van de fabrikant.

 

DUOFORT heeft een dé methode in huis om de entreezone op een zeer hoog peil te houden en wordt vervanging uitgesteld.

 

Nieuwe of bestaande entreezones, DUOFORT geeft de entreezone de juiste zorg en stelt samen met u en de schoonmaakdienst het juiste plan op.

 

Alleen een schone entreezone neemt immers vuil op!

Onderhoudsadvies en training schoonmaakdienst

Maak gebruik van onze onderhoudsadviezen, die samen met gerenommeerde vloerfabrikanten bepaald zijn. Naast onze onderhoudsadviezen kunt u altijd gebruik maken van onze praktijktrainingen en vlekkentrainingen aan uw schoonmaakdienst, zodat de entreezone langer ligt en er altijd goed en schoon uitziet.

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon