top of page

Onderhoud entreezone

Om een entreezone in een representatieve en functionele staat te houden, wordt er gekeken naar het type, de kleur, de staat van de entreezone en naar het onderhoudsvoorschrift van de fabrikant.

 

DUOFORT heeft dé methode in huis om de entreezone op een zeer hoog peil te houden waardoor vervanging wordt uitgesteld.

 

Nieuwe of bestaande entreezones, DUOFORT geeft de entreezone de juiste zorg en stelt samen met u het juiste plan op.

 

Alleen een schone entreezone neemt immers vuil op!

entreezone3.jpg
Entreezone illustratie.png
clener.png
Basis
behandeling

Als de toonaangevende speler in vloeronderhoud hebben wij voor entreezones de juiste reinigingssystemen in huis. Elke methode wordt door onze gecertificeerde vloerspecialisten uitgevoerd.

 

Om de entreezone weer in een representatieve staat te krijgen, wordt er eerst gekeken naar het type, de kleur, de leeftijd en het onderhoudsvoorschrift van de fabrikant.

 

De door ons toegepaste milieuvriendelijke reinigingsmiddelen laten geen residuen achter, hetgeen hervervuiling voorkomt. 

 

Na deze basisbehandeling onderhouden de vloerspecialisten van DUOFORT graag de entreezone volgens het Entreezone Service Abonnement. 

63276-200.png
Periodiek
onderhoud

DUOFORT beschikt over dé methode voor periodiek onderhoud, encapsulation (kristallisatiemethode). Vuil wordt middels kristallen ingekapseld, vervolgens worden deze kristallen cilindrisch eruit geborsteld en opgevangen in ons renovatorsysteem. Uiteraard kan DUOFORT zorgdragen voor de juiste onderhoudsmiddelen, elektronisch aangedreven borstelstofzuigers en toebehoren.

471510-200.png
Advies & training

Maak gebruik van onze onderhoudsadviezen, die samen met gerenommeerde vloerfabrikanten bepaald zijn.

 

Naast onze onderhoudsadviezen kunt u altijd gebruik maken van onze praktijktrainingen en vlekkentrainingen aan uw schoonmaakmedewerkers, zodat de entreezone langer ligt en er altijd goed en schoon uitziet.

Entree Service Abonnement

Door de entreezone op te nemen in een Entreezone Service Abonnement wordt een basisbehandeling uitgesteld, de levensduur verlengd en blijft de entreezone in de juiste conditie. Na beoordeling van de entreezone wordt een advies uitgebracht voor het onderhoud en zullen de vloerspecialisten van DUOFORT zorgen voor het juiste onderhoud op de manier die bij de fabrikant bekend is.

Downloads
pdf-kopie-300x300.png
Aanbevolen onderhoudsproducten
bottom of page