top of page

De ProShield lino methode

ProShield lino is dé toekomst voor het beschermen van linoleum. ProShield lino maakt milieu belastend strippen en polymeren overbodig en is daarmee de meest duurzame bescherming voor linoleum vloeren.


ProShield lino een permanente bescherming met enorm veel voordelen ten opzichte van de traditionele polymeermethode.


01 DUURZAAMHEID

Omdat ProShield een permanente bescherming is hoeft er geen periodieke basisbehandeling plaats te vinden. Dit biedt duurzaamheidsvoordelen op veel vlakken. Zoals bijvoorbeeld minder product-, energie en brandstofverbruik.


02 INNOVATIEF

ProShield lino is een enorme uitkomst voor het onderhouden van linoleum vloeren. ProShield is de oplossing voor de bestaande problemen op het gebied van dagelijks, periodiek en groot onderhoud van de traditionele methode.


03 PERIODIEK ONDERHOUD


Traditioneel vs. ProShield lino

1x per jaar topcoaten Machinaal reinigen


Randvervuiling Geen randvervuiling


1x per 3 jaar strippen en Strippen is verleden

opnieuw opbouwen Tijd


Opbouw van lagen zorgt Moderne matte

voor een spiegelvloer vloer


Absoluut niet duurzaam Duurzaam


04 RANDAFWERKING

Bij de traditionele polymeermethode wordt er regelmatig met chemie en vocht gewerkt. Vaak is dit een probleem voor de aanwezige randafwerking, die daardoor aangetast wordt. Wanneer de randafwerking niet goed gemonteerd is neemt het vocht op, waardoor de randafwerking beschadiging oploopt.


Wanneer de ProShield methode toegepast is zijn deze problemen verleden tijd. Geen basisbehandelingen meer en gemakkelijk onderhoud zonder veel vocht.


05 ROBUUSTE TOPLAAG

De traditionele bescherming met polymeer is een zachte bscherming. Deze vertoont snel kleine krasjes die de mooie uitstraling van de vloer verstoord.


ProShield lino is een matte ultraharde bescherming, slijt- en krasvast en uitermate geschikt voor zware belasting.


06 KOSTENBESPAREND

De ProShield methode is naast alle eerder genoemde voordelen ook nog eens kostenbesparend. De éénmalige basisbehandeling is een investering die zichzelf na ca. 3/4 jaar terugverdiend. Na de basisbehandeling is het linoleum eenvoudig te onderhouden door 1 maal per jaar een machinale reiniging toe te passen ten opzichte van het sprayen en opwrijven van de traditionele bescherming. Bij zware belasting kan het linoleum na ca. 6 jaar toe zijn aan een nieuwe beschermlaag. Deze is eenvoudig toe te passen door de vloer te reinigen en matteren en vervolgens een nieuwe laag ProShield. Geen zware chemie, geen bestaande beschermlagen verwijderen maar gewoon weer een mooie, matte en ultrahard beschermde vloer met alle bijkomende voordelen.

Comments


bottom of page