top of page

Desinfectiemiddelen, fantastisch dat ze er zijn!

Voorop staat dat desinfectiemiddelen enorm belangrijk zijn in de strijd tegen het verspreiden van het Covid-virus. Via handen kunnen virussen zoals het coronavirus zich verspreiden. Mocht het Covid-virus voorbij zijn, dan zullen desinfectiedispensers en zuilen waarschijnlijk blijven staan.


Als alcohol de enige virusdoder in de gel is, moet er minimaal 70 procent inzitten. Veel vloerafwerkingen reageren niet goed op alcohol en zorgen voor uitgebeten vlekken, die wij vaak bij tandartsen en kappers tegenkomen.


De desinfectiedispensers worden vaak opgehangen, zonder opvangbak. Een desinfectiezuil is al een stuk veiliger omdat deze een voet heeft waarop het opgevangen kan worden, maar er kan tijdens het handenwrijven altijd gemorst worden op de vloer. Mocht dit niet direct van de vloer verwijderd worden kan er dus schade aan de vloer veroorzaakt worden.

DUOFORT kan voorzien in een oplossing. Onze ProShield vloerafwerking is alcoholbestendig en zal niet aangetast worden door alcohol. ProShield is toepasbaar op PVC, linoleum, rubber en de meeste andere harde en elastische vloeren.


Is uw vloer al aangetast of wilt u voorkomen dat uw vloer aangetast wordt? contact


Comments


bottom of page