top of page

Hoera! DUOFORT bestaat 20 jaar!

DUOFORT van toen naar de toekomst…


2001

DUOFORT is in 2001 in Zeist opgericht door de 2 compagnons. Begonnen met 1 tweedehands bedrijfswagen, 1 vloerspecialist en een bak vol ambitie was het plan duidelijk; De beste speler worden in Specialistisch Vloeronderhoud.


Vanaf de start groeide de DUOFORT familie en kwamen er meer en meer mogelijkheden tot uitbreiding. De bovenverdieping in Zeist werd te klein, DUOFORT moest verhuizen.


2009

DUOFORT verhuist naar Scherpenzeel. Een pand met een redelijk magazijn, genoeg kantoorruimte en mogelijkheden om te groeien.


Steeds meer gerenommeerde projectinrichters, fabrikanten en eindgebruikers weten DUOFORT te vinden. DUOFORT groeit uit tot een serieuze speler!Omdat de locatie niet centraal genoeg was door de groei van onze vloerspecialisten en het magazijn meer dan te klein was, werd er gezocht naar een betere centrale locatie.


2012

Op het BTA12 terrein aan de Bonnetstraat 21 wordt ons nieuwe pand gebouwd. Een mooie locatie met heel veel mogelijkheden. De jaren erop werd ook deze locatie te klein, zodat de huisnummers 17 t/m 23 in gebruik werden genomen.


Langzaam maar zeker is DUOFORT getransformeerd van een vloerenpoetser naar dé specialist in duurzaam toonaangevend vloeronderhoud.


Er wordt door de jaren heen hard gewerkt maar ook zeker veel gelachen! Er is een fantastische groep mensen ontstaan die met elkaar fantastische hoogstaande prestaties neerzetten.Missie '22

DUOFORT neemt als eerste speler haar verantwoordelijkheid en zal vanaf 2022 geen enkele vloer meer voorzien van polymeer.

Met een ProShield bescherming is er inmiddels een fantastisch alternatief dat zorgt voor een enorme stap in duurzaamheid.


Jaarlijks strippen met zware strippers is niet meer nodig en het dagelijks en periodiek onderhoud wordt vereenvoudigd.


2021

DUOFORT is dé beste speler in toonaangevend vloeronderhoud! Ons team is bevoorrecht met zoveel mooie partners om haar heen, elke dag weer. Door al deze relaties staat DUOFORT op de juiste plaats in vloeronderhoud, waar we meer dan dankbaar voor zijn.


Het team van DUOFORT is een team om trots op te zijn, zij maken onze droom waar.


Doordat het wagenpark serieus gegroeid is, de magazijnen wederom te klein zijn geworden en het Project Centre continu in gebruik is, zijn we klaar voor de volgende grote stap.


Binnenkort wordt er meer bekend over die stap, dus houdt ons in de gaten op onze socials om op de hoogte te blijven. Wat we wel kunnen zeggen is dat DUOFORT ook onderweg steeds beter zichtbaar gaat worden!


Stay tuned....Comments


bottom of page