top of page

Het ambacht van houten vloeren behandelen

Wij komen als allround specialistisch vloeronderhoudsbedrijf op projecten waar naast traditionele vloeren als tapijt, PVC en linoleum ook houten vloeren liggen. DUOFORT biedt als specialist het complete pakket aan, zodat wij op gebied van vloeronderhoud de klant volledig kunnen ontzorgen.

Naast het periodiek onderhoud aan gelakte en geöliede vloeren kunnen wij ook de complete renovatie van houten vloeren uitvoeren. Dus volledig kaalschuren, reparaties uitvoeren en/of aanhelen, en opnieuw olie of lak aanbrengen. Wij hebben ons in de loop van jaren steeds meer ontwikkeld als specialist op dit gebied, niet in de laatste plaats omdat wij een goede relatie hebben met de toonaangevende fabrikanten van oliën en lakken.


Wij hebben tevens de mogelijkheid om, op projecten waar dit vereist is, een UV behandeling uit te voeren. Het grootste voordeel van deze werkwijze is dat direct nadat de lak is aangebracht en uitgehard de houten vloer weer belast kan worden. Geen verlies in uren voor de klant dus.


De winkel kan gewoon weer open en de gangzones in bijvoorbeeld een verzorgingshuis kunnen direct na de werkzaamheden weer normaal belast worden.


Voor informatie over het behandelen van houten vloeren kunt u terecht op onze pagina over houten vloeren of telefonisch contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers.

Commentaires


bottom of page