top of page

Internationale Dag van het Recyclen

Op de internationale dag van het recyclen ♻️ wordt er stil gestaan bij het belang van recyclen.


In onze branche zien wij dat er zeker in het primaire proces veel winst te behalen is. Er wordt voornamelijk gewerkt met (verpakte) chemie, coatings en andere verbruiksmaterialen.


Uiteraard is recyclen erg belangrijk en onderdeel van onze afvalbeheersing, maar besparen vinden wij beter ✔


Dit sluit naadloos aan op onze ISO 14001 certificering, waarin het constant verbeteren van het toegepaste milieumanagement één van de belangrijke punten is.

Door over te stappen op een permanente ProShield bescherming in plaats van de traditionele polymeerbescherming hebben wij, als voorbeeld, voor R.S.G. Broklede over de periode van 10 jaar een mooie besparing op productverbruik en onderhoud kunnen doorvoeren.


Besparing

Bescherming 69%

Chemie/reiniger 66%

Water 68%


Met deze besparing worden er 498 jerrycans met chemie en coating bespaart. Deze jerrycans hoeven niet geproduceerd en gerecycled te worden. Deze besparing wordt voornamelijk gerealiseerd doordat het linoleum nooit meer ge(top)stript hoeft te worden en dus ook geen nieuwe bescherming meer nodig heeft.


Een mooi staaltje Missie '22 polymeervrij vloeronderhoud!


Wilt u een vrijblijvend besparingsoverzicht voor uw vloer ontvangen waarin wij u concreet vertellen hoe u het gebruik van uw vloer kunt verduurzamen?


Vul de vloerenscan in en we nemen contact met u op.
Comments


bottom of page