top of page

Problemen met Corona stickers verwijderen?

Je kent ze inmiddels wel, de corona stickers om 1,5 meter afstand of een looprichting in de winkel aan te geven. Goed geregeld en natuurlijk erg belangrijk.


Toch krijgen wij steeds meer berichten over problemen na het verwijderen van deze stickers.


Zomaar een willekeurig stuk tekst op een webshop waar je deze stickers kunt kopen.


CORONA HOUD AFSTAND VLOERSTICKER : 1,5 mtr

  • Top kwaliteit! Slijtvast

  • Te verwijderen zonder lijmresten

  • Sterke kleefkracht

Eigenschappen die je in eerste instantie wilt hebben als je een sticker op je vloer wilt plakken. Echter heb je kans op problemen bij het verwijderen van de sticker.


Tapijt

Een sticker heeft op zijn minst een hele lichte plaklaag, anders blijft hij natuurlijk niet plakken. Deze plaklaag zorgt ervoor dat de tapijtpolen aan elkaar blijven plakken waardoor het een rommelige structuur krijgt en niet meer functioneel is. Om het tapijt weer in goede conditie te krijgen zal deze door de sproeiextractie methode gereinigd moeten worden om de plaklaag te verwijderen.


Elastische & harde vloeren

In het gunstigste geval blijft er een plaklaag achter op de vloer die gemakkelijk te verwijderen is. Met onze Vlekverwijderaar is dit gemakkelijk te verwijderen. Als het tegenzit is de lijm van de sticker in de toplaag terechtgekomen en wordt de toplaag meegetrokken bij het verwijderen van de sticker.


Hoe kan je het voorkomen?

Er zijn stickers verkrijgbaar zonder lijmresten, maar met een anti-slip structuur die redelijk op de vloer "geplakt" blijven.


Je kunt ook creatief met bordjes zijn of een andere oplossing bedenken. Het lijkt omslachtig, maar is wat ons betreft beter dan het alternatief.


Wat als ik de schade niet weg krijg?

Bij elastische en harde vloeren is de oplossing afhankelijk van welke toplaag er aanwezig is op de vloer. Vaak zal het neerkomen op een nieuwe toplaag, maar in sommige gevallen is er een betere oplossing. Bij tapijt is het belangrijk of het tapijt wel of niet vuilwerend geïmpregneerd is. Dat maakt het namelijk gemakkelijker om de lijmresten te verwijderen.


Neem contact met ons op voor een oplossing.Comments


bottom of page