top of page

University of TwentePer 1 januari 2022 heeft Asito de samenwerking op het gebied van schoonmaak en vloeronderhoud met de UT University of Twente verlengd.


Een belangrijke vraag in de Europese aanbesteding die de UT heeft uitgezet voor schoonmaak en vloeronderhoud is duurzaamheid. Zowel op het gebied van energie- en materiaalverbruik, CO2-uitstoot en plasticvrij werken als duurzame betrokkenheid en inzetbaarheid van de medewerkers.


Asito en DUOFORT B.V. hebben de handen ineengeslagen om specialistisch- en #duurzaam#vloeronderhoud te implementeren op de Universiteit Twente.


DUOFORT gaat niet alleen vloeren verduurzamen door bijvoorbeeld het permanent beschermen van vloeren, maar de betrokken medewerkers staan in deze samenwerking centraal. Hierbij wordt onder andere gekeken naar het schoonmaakonderhoud.


Schoonmaakmedewerkers worden getraind zodat het onderhouden van vloeren minder intensief is en er ruimte komt om de kwaliteit te verhogen.


Wij vinden het erg belangrijk en zelfs noodzakelijk dat duurzaam vloeronderhoud steeds nadrukkelijker op de agenda komt te staan en zijn daarom enthousiast over het feit dat de Universiteit Twente dit concreet heeft meegenomen in de aanbesteding.


Samen onderweg naar een duurzame toekomst!Comentarios


bottom of page