top of page

Wat houdt vloeronderhoud precies in?

Vloeronderhoud verdelen wij in 3 porties:


• Dagelijkse/wekelijkse schoonmaak

• Periodiek vloeronderhoud

• Groot onderhoud / Basisbehandeling


» Dagelijkse/wekelijkse schoonmaak

De dagelijkse en wekelijkse schoonmaak wordt gedaan door schoonmaakmedewerkers van de gebruiker van de vloer of van het schoonmaakbedrijf die het pand in beheer heeft.


• Stofwissen

• Dweilen

• Vlekverwijderen


Zorg ervoor dat de schoonmaakmedewerkers goed op de hoogte zijn van het gevraagde onderhoud van de vloeren en dat zij de juiste middelen hebben om dat te doen. Wij merken dat hier nog veel rek in zit. Download eventueel ons onderhoudsadvies om te zien hoe een vloer onderhouden moet worden en bestel onderhoudsmiddelen op onze webshop om verzekerd te zijn van de juiste middelen.


» Periodiek vloeronderhoud

Het periodiek vloeronderhoud wordt over het algemeen door het vloeronderhoudsbedrijf gedaan. Het kan zijn dat de schoonmaakmedewerkers goed uitgerust zijn met de juiste machines, onderhoudsmiddelen en kennis om dit zelf uit te voeren. Het is eventueel mogelijk om uw schoonmaakmedewerkers te laten trainen door DUOFORT in ons Project Centre.

» Groot onderhoud / Basisbehandeling

Groot onderhoud of een basisbehandeling wordt door een specialistisch vloeronderhoudsbedrijf uitgevoerd. Hieronder valt onder andere het beschermen van linoleum of PVC met ProShield coating, het renoveren en impregneren van natuursteen of het schuren, polijsten en lakken van houten vloeren.


Heeft u vragen over vloeronderhoud of wilt u in contact komen met één van onze vloerspecialisten? Laat het ons weten via ons contactformulier, via 0318-74500 of per mail.Comments


bottom of page