top of page

Werken bij DUOFORT

Word jij vloerspecialist en maak jij impact op de vloer?

Wij zijn DUOFORT, een specialistisch vloeronderhoudsbedrijf. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag een vloeronderhoudspecialist willen worden. 

Bij DUOFORT krijg je alle mogelijkheden om te groeien in de richting die jou trekt. Wanneer je bij DUOFORT begint, zorgen wij ervoor dat je eerst de basis onder de knie krijgt. Dit doen we door middel van interne en externe trainingen.  Vervolgens gaan we in goed overleg kijken waar jouw mogelijkheden liggen en hoe je uitgroeit tot een echte specialist. 

Over DUOFORT

Wij zijn DUOFORT, een specialistisch vloeronderhoudsbedrijf. Ook zijn wij een platte organisatie waar hard gewerkt wordt, maar waar bovendien ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief. 


Wij werken onder andere voor bedrijven, overheid en scholenorganisaties, waar wij ingezet worden voor het specialistisch onderhoud aan vloeren. De werkzaamheden zijn afwisselend, van het coaten van linoleum tot het schuren en lakken van houten vloeren. 

Hoe ziet je werkdag er uit? 

Omdat wij mooie klussen door het hele land hebben begint je werkdag bij het instappen in je eigen werkbus. Deze is volledig ingericht met je eigen goed onderhouden machines en middelen om de klus te klaren.

In de DUOFORT werkapp zie je precies welke klus er vandaag op het programma staat. Hier kan je alles in bijhouden, zodat je geen administratief gedoe hebt die je de zaak moet inleveren. Simpel en makkelijk met een druk op de knop. 

Als je bij de klus bent ga je samen met je collega's en de klant kijken welke ruimte je gaat behandelen en kijk je kritisch of je kunt starten. Is de vloerverwarming uit? Is de ruimte vrij om te behandelen en hoeft men de ruimte niet meer in? 

Je behandeld de vloer op de juiste wijze. DUOFORT voert uitsluitend duurzaam vloeronderhoud uit. Het is de bedoeling dat we voorlopig niet meer terug hoeven te komen en dat het schoonmaakbedrijf met zo min mogelijk inspanning en schoonmaakmiddelen de vloer in goede conditie kan houden. 

 

Vervolgens zorg je ervoor dat je alles netjes opruimt in de bus, noteer je je uren en verbruikte materialen in de werkapp en zit je werkdag erop.  

Kom jij ook bij ons werken?
Uploaden

Bedankt! We houden contact.

Still005.jpg
Anker 1
bottom of page