top of page

Onderhoud linoleum | Onderhoud Marmoleum

Linoleum, grotendeels gemaakt van natuurlijke grondstoffen, milieuvriendelijk, slijtvast en zeer sterk.

 

Zoals bij elke andere vloer is het wel noodzakelijk dat het juiste onderhoud tijdig plaatsvindt, dagelijks en wekelijks door de schoonmaakmedewerkers, periodiek door de vloerspecialisten van DUOFORT.

 

Nieuw, bestaand of beschadigd linoleum, DUOFORT herstelt het linoleum volledig en stelt samen met u het juiste plan op.

1180x664_Marmoleum_Splash_3432.jpg
clener.png
Basisbehandeling

Een basisbehandeling van DUOFORT geldt voor bestaande linoleum vloeren die vervuild zijn, mechanische beschadigingen kennen en/of voorzien zijn van ouderwetse bescherming zoals polymeer, was e.d. 

De basisbehandeling houdt in dat vloerspecialisten van DUOFORT machinaal vervuiling, polymeer en wassen verwijderen of strippen zodat het linoleum voorzien kan worden van een permanente bescherming.

 

Dit is de basis om de linoleum vloer op de juiste manier te onderhouden. 

63276-200.png
Periodiek onderhoud

Door het linoleum op te nemen in ons Vloer Zeker Abonnement wordt een basisbehandeling uitgesteld, werkt levensduur verlengend en het linoleum blijft in de juiste conditie.

 

Uiteraard kan DUOFORT zorgdragen voor de juiste onderhoudsmiddelen, machines en toebehoren zoals meubelbescherming

471510-200.png
Advies & training

Maak gebruik van onze onderhoudsadviezen, die samen met de gerenommeerde vloerfabrikanten bepaald zijn.

 

Naast onze onderhoudsadviezen kunt u altijd gebruik maken van onze trainingen, cursussen en onderhoudsinstructies voor uw schoonmaakmedewerkers, zodat de levensduur van het linoleum aanzienlijk verlengd wordt en de uitstraling krijgt die het verdiend. 

pdf-kopie-300x300.png
ProShield4lino.png

Met ProShield Lino bent u verzekerd van de ultieme permanente bescherming van uw linoleum.

 

Deze behandeling maakt milieu belastend strippen overbodig. Het is een duurzame bescherming met uitstekende weerstand tegen mechanische en chemische invloeden en is levensduurverlengend.

 

Bovendien worden lasnaden beschermd, waardoor lasnaadvervuiling uitgesloten wordt. 

ProShield4UV.png

Tijd is geld! op steeds meer projecten is er gewoonweg niet de tijd om ontzorgende, beschermende en hoogwaardige coatings de benodigde droogtijd te geven.

 

ProShield UV is hiervoor de oplossing. Door middel van Ultra-Violet uitharding is de vloer na behandeling volledig uitgehard en beloopbaar. 

Nieuw linoleum

Een nieuw linoleum beschermd af-fabriek kan direct worden opgenomen in een Vloer Zeker Abonnement. Desgewenst kan DUOFORT na installatie een opleveringsbehandeling uitvoeren inclusief onderhoudsinstructie.

Aanbevolen onderhoudsproducten
bottom of page