top of page

Onderhoud natuursteen

Duurzaam, karakter, natuurlijk en uniek, de kenmerken van natuursteen vloeren.

 

Geen enkel deel van een natuursteen vloer zal hetzelfde zijn, dus uniek. Een natuurproduct die, mits deze juist geïnstalleerd is, levenslang ligt.

 

DUOFORT is de specialist in het onderhouden van natuursteen vloeren,  maar ook reparaties en aanhelingen behoren tot ons pakket.

zanza-natuursteen-vloer-reinigen.jpg
clener.png
Basis
behandeling

Ons onderhoudssysteem start altijd na installatie. Er kan gekozen worden uit de volgende opties, maar laat u vooral adviseren:

- Onderhoudsadvies

- Installatie reiniging

- Aanbrengen juiste bescherming of uitvoeren juiste behandeling

 

Bescherming

Indien het noodzakelijk is dat DUOFORT een bescherming aanbrengt, of voor het renoveren van natuursteen kan er gekozen worden uit de volgende behandelingen:

- Impregneren

- Slijpen/(diamant) polijsten

- Schuren/Zoeten

- Antislip behandeling

63276-200.png
Periodiek
onderhoud

Door natuursteen vloeren op te nemen in een Vloer Zeker Abonnement  wordt een basisbehandeling uitgesteld en blijft de natuursteen vloer in de juiste conditie. Uiteraard kan DUOFORT zorgdragen voor de juiste onderhoudsmiddelen, machines en toebehoren zoals stoelbescherming.

 

DUOFORT wil graag samen met u een volledig plan opstellen om te alle tijden het maximale uit uw natuursteen vloer te halen.

471510-200.png
Advies & training

Maak gebruik van onze onderhoudsadviezen, die samen met de gerenommeerde vloerfabrikanten bepaald zijn.

 

Naast onze onderhoudsadviezen kunt u altijd gebruik maken van onze trainingen, cursussen en onderhoudsinstructies voor uw schoonmaakmedewerkers, zodat de levensduur van het natuursteen aanzienlijk verlengd wordt en de uitstraling krijgt die het verdiend. 

Downloads
pdf-kopie-300x300.png
Aanbevolen onderhoudsproducten
bottom of page