top of page

Onderhoud Rubber

Rubber vloeren, ergonomisch, slipvrij, geluidsabsorberend en vlekbestendig. Een vloer die stiller, veiliger en comfortabeler ligt in elke omgeving.

 

Zoals bij elke andere vloer is het wel noodzakelijk dat het juiste onderhoud tijdig plaatsvindt, dagelijks en wekelijks door de schoonmaakmedewerkers, periodiek door de vloerspecialisten van DUOFORT.

 

Nieuwe of bestaande rubber vloeren, DUOFORT brengt de juiste staat van de vloer helemaal terug en stelt samen met u en de schoonmaakdienst het juiste plan op.

nora_web_key-visual-noraplan-signa_new_2
clener.png
Basisbehandeling

Een basisbehandeling van DUOFORT geldt voor bestaande rubber vloeren die vervuild zijn, mechanische beschadigingen kennen en eventueel voorzien zijn van ouderwetse bescherming zoals polymeer, was e.d. 

De basisbehandeling houdt in dat vloerspecialisten van DUOFORT machinaal vervuiling en residuen verwijderen zodat rubber vloeren indien gewenst voorzien kunnen worden van een permanente bescherming. Dit is niet altijd noodzakelijk. Vraag DUOFORT om advies.  

Nieuwe rubber vloeren

Een nieuwe rubber vloer beschermd af-fabriek kan direct worden opgenomen in een Vloer Zeker Abonnement. Desgewenst kan DUOFORT na installatie een opleveringsbehandeling uitvoeren inclusief onderhoudsinstructie.

Een nieuwe rubber vloer voorzien van paraffine af-fabriek dient eerst intensief machinaal gereinigd te worden voordat de rubber vloer in gebruik kan worden genomen. 

63276-200.png
Periodiek onderhoud

Door de rubber vloer op te nemen in ons Vloer Zeker Abonnement wordt een basisbehandeling uitgesteld, werkt levensduur verlengend en de rubber vloer blijft in de juiste conditie.

 

Uiteraard kan DUOFORT zorgdragen voor de juiste onderhoudsmiddelen, machines en toebehoren zoals meubelbescherming