TAPIJT

Basisbehandeling

Als een van de bepalende spelers in de tapijtmarkt hebben wij de juiste reinigingssystemen in huis. Elke methode is tapijtvriendelijk en wordt door onze gecertificeerde vloerspecialisten uitgevoerd.

 

Om het tapijt weer in een representatieve staat te krijgen, wordt er eerst gekeken naar het type, de kleur, de leeftijd van het tapijt en naar het onderhoudsvoorschrift van de tapijtfabrikant.

 

De door ons toegepaste milieuvriendelijke reinigingsmiddelen laten geen residuen achter, hetgeen hervervuiling voorkomt. Op bestaand vervuild tapijt dient altijd eerst een basisbehandeling plaats te vinden, uiteraard heeft DUOFORT voor elk tapijt de juiste methode.

 

Na deze basisbehandeling onderhouden de vloerspecialisten van DUOFORT graag het tapijt periodiek middels het Vloer Zeker Abonnement.

Periodiek Onderhoud

Door het tapijt op te nemen in een Vloer Zeker Abonnement wordt een basisbehandeling uitgesteld, de levensduur verlengd en blijft het tapijt in de juiste conditie.

 

DUOFORT beschikt over dé methode voor periodiek onderhoud, encapsulation. Vuil wordt middels kristallen ingekapseld, vervolgens worden deze kristallen cilindrisch eruit geborsteld en opgevangen in ons renovatorsysteem. Uiteraard kan DUOFORT zorgdragen voor de juiste onderhoudsmiddelen, (borstel)stofzuigers en toebehoren.

Onderhoudsadvies en training schoonmaakdienst

Maak gebruik van onze onderhoudsadviezen, die samen met gerenommeerde vloerfabrikanten bepaald zijn. Naast onze onderhoudsadviezen kunt u altijd gebruik maken van onze praktijktrainingen en vlekkentrainingen aan uw schoonmaakdienst, zodat het tapijt langer ligt en er altijd goed en schoon uitziet.

Met tapijt geeft u uw interieur een warme en chique uitstraling, met de juiste akoestiek. 

 

Tapijt is comfortabel, isolerend en goed voor de luchtkwaliteit in elk pand. In ruimtes met tapijt zweven namelijk maar liefst 50% minder stofdeeltjes! Met het juiste (periodieke) onderhoud wordt vervanging uitgesteld.

 

Nieuw of bestaand tapijt, DUOFORT geeft het tapijt de juiste zorg en stelt samen met u en de schoonmaakdienst het juiste plan op.

VOLG ONS

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon